Reglement

Van harte welkom in vakantiewoning De Witseborn!

Dit huisreglement geeft aan hoe wij graag willen dat u met de vakantiewoning en de inventaris omgaat. We hebben enkele regels opgesteld. Wij hopen dat u zich hierin kunt vinden. Wanneer u zich hieraan houdt, helpt u ons om ook in de toekomst een zo groot mogelijke service te bieden aan u en andere gasten. Dit huisreglement is bedoeld om u een prettig en probleemloos verblijf te bezorgen.

Wij vragen u zich aan onderstaande huisregels te houden. Wij wensen u een fijn verblijf toe!

Tips en regels

Inchecken is vanaf 15:00 uur en Uitchecken voor 11:00 uur

Inrichting

1. Wilt u de meubels niet verplaatsen tussen de verschillende kamers. Dit kan onnodige schade en slijtage van meubels en muren tot gevolg hebben.

2. Wij hebben gezorgd voor comfortabel tuinmeubilair buiten. Wij vragen u dan ook het meubilair van de binneninrichting niet naar buiten te verplaatsen. Natuurlijk kunt u gezellig buiten eten en gebruik maken van het serviesgoed en bestek.

3. Gebruik enkel en altijd het linnengoed waarmee de bedden bij aankomst zijn opgedekt. Mocht u dit nalaten, dan kunnen u de reinigingskosten van kussen, dekbedden en matrassen in rekening worden gebracht.

4. Bedlinnen is aanwezig, even als keukenhanddoeken. Badlinnen kan gehuurd worden a 5,00 euro per set. Wenst u dat tijdens uw verblijf het bedlinnen en/of badlinnen vervangen wordt, geef ons dan een seintje. Dit doen wij graag voor u volgens de volgende tarieven;
  • Bedlinnen € 8,00 per tweepersoonsbed
  • Badlinnen (2 handdoeken, 1 extra grote handdoek) à € 5,00 per set
5. Oven, magnetron, koelkast en diepvries worden door de huurder netjes en leeg geruimd achtergelaten.

6. Bij vertrek dient alle vaat gedaan te zijn. Ook vragen wij de vaatwasmachine leeg te ruimen en alles terug te plaatsen in de kasten.

7. Vergeet niet uw meegebrachte voedingswaren op te ruimen of mee te nemen.

8. Denk erom als u het vakantiehuis tussentijds of bij vertrek verlaat, u deuren en ramen steeds zorgvuldig sluit.

9. Leefregels
  • Het is ten strengste VERBODEN TE ROKEN in de vakantiewoning. Wanneer u in de tuin rookt, gelieve de peuken in de daarvoor voorziene asbak buiten te gooien.
  • Kleine hond is in overleg toegestaan
  • Respecteer de aanplanting in de tuin. Stook geen vuurtje in de tuin.
  • U logeert in een landelijke omgeving, wij vragen u vriendelijk de nachtrust van de buren te respecteren.
10. Schade? Informeer ons zo snel mogelijk of u voorwerpen uit de inventaris mist. Laat het ons weten als u hulp nodig heeft. Ons telefoonnummer is 0653266295. Zo kunnen we eventuele onvolkomenheden snel oplossen. Ook staan wij klaar bij vragen over het huis, uitstapjes of andere vragen.

11. Niemand zal moedwillig iets beschadigen in de woning. Toch kan het iedereen overkomen dat er iets stuk gaat. Wij stellen het zeer op prijs als u ons eventuele schade snel meldt, zodat we dit niet pas na uw vertrek ontdekken. Het huis wordt op gebreken en ontbrekende zaken gecontroleerd voordat nieuwe gasten arriveren, want ook zij moeten van een comfortabele vakantie kunnen genieten. De huurders zijn aansprakelijk voor schade die door hen, medehuurders of gasten is ontstaan. Kosten voor deze toegebrachte schade worden in mindering gebracht op de borg. Als alles in orde is, maken wij de borg naar u over.

12. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor ongevallen in en buiten de vakantiewoning. De huurder is aansprakelijk voor alle verlies en/of schade aan de vakantiewoning, de tuin en de inrichting (binnen en buiten), als dit het gevolg is van handelen of nalatigheid van uzelf of van derden die zich met uw toestemming in het huis bevinden.
13. Annuleringsvoorwaarden; tot 30 dagen voor aankomst is alles zonder kosten te annuleren.
30 dagen tot 7 dagen voor aankomst zijn de kosten 50%. Daarna zijn de kosten 100%.

Veel dank en een hele fijne vakantie toegewenst!

Hartelijke groeten,
Hans & Nicole